Zupa no kurkuma un lēcām: recepte, kas ziemas aukstumā sasildīs jebkuru sirdi

Šīs zupas sastāvdaļām piemīt spēcīgas antioksidantu īpašības, kas labvēlīgi ietekmē ikviena cilvēka labsajūtu.

Tagad ir īstais laiks to izmēģināt, lai justos spēcīgās, enerģiskāks un vienkārši laimīgāks. Un šī zupa spēj to paveikt, jo tā vienkārši silda sirdi.

Sastāvdaļas, kas mums būs nepieciešamas:

1 tējkarote kurkumas pulvera

1/2 glāzes kokosriekstu piena

2 āboli

2 glāzes sarkanās lēcas

1 tējkarote kokosriekstu eļļas

1 tējkarote ķimeņu

1 sīpols, sagriezts kubiņos

1 1/2 tējkarotes kanēļa

1 tējkarote sāls

2-3 glāzes karsts ūdens

Pagatavošanas metode:

Iesākumā aplejiet lēcas ar aukstu ūdeni tā, lai ūdens nosedz visas lēcas. Tad pannā izkausē kokosriekstu eļļu. Apcep tajā sīpolus, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini krāsojas. Tad pievieno kurkumu un sarīvētus ābolus un 2 minūtes uzkarsē uz plīts.

Lasi vēl: Mēness kalendārs februārim: labākās dienas matu griešanai un krāsošanai

Tūlīt pēc tam pievieno maisījumu katlam ar lēcām, kas iepriekš aplietas ar ūdeni. Uzkarsē maisījumu līdz vārīšanās temperatūrai, pārklāj katlu ar vāku un nogaida 15 minūtes. Tad pievieno kokosriekstu pienu, garšvielas un vāra, līdz lēcas kļūst mīkstas.

Pievienojiet vēl vienu glāzi ūdens un, ja vēlaties biezāku konsistenci, ļaujiet zupai vārīties vēl stundu uz vidējas uguns. Zupu ēd siltu, un to var dekorēt ar ķirbju sēklām un kokosriekstu skaidiņām.

Leave a Comment